telefoonnummer


Prijslijst

Portfolio

Portfolio

Behandelingen

permanente make up behandeling

Afspraak Maken?

Maak een afspraak


Meta Therapy

Wat is meta therapy?

100% natuurlijke huidverbetering!
Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation therapy.
Meta Therapy is de nieuwste behandeling voor huidverbetering met fantastische resultaten.

Deze nieuwe unieke behandeling is geschikt voor tal van huidtypen, zoals droge tot zeer droge huid, craquelé huid, rijpere huid, beschadigde huid door bijvoorbeeld (te) veel zon of zonnenbank , post-operatieve huid, rokershuid of verslapte huid.
Het grote voordeel van Meta Therapy is, dat er nauwelijks tot geen herstelperiode is, omdat de beschermende functie van de opperhuid niet aangetast wordt.
Meta Therapy is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

Hoe werkt Meta Therapy?

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, voorbij de huidbarrière precies in de cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben. De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit te herstellen. Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert.

Behandelingen.

De behandelingen worden uitgevoerd met serums die Subjectables heten. Deze subjectables, bevatten hyaluronzuur, vitamine A,C,E en Co enzym Q10 met ieder hun eigen specifieke werking, worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht. Dus naast de regenererende werking van binnenuit door de huid zelf, brengt u van buitenaf werkzame stoffen in de huid. Een dubbele werking met fantastische resultaten.

Gelaatsbehandeling:

Bij de gelaatsbehandeling wordt de huid van het volledige gelaat  behandeld voor algehele huidverbetering en huidverjonging.
Resultaat:
Uw huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, meer elasticiteit en een jongere uitstraling. Na de behandeling vertoont uw huid slechts enige roodheid die binnen enkele uren verdwijnt. U kunt meteen uw dagelijkse activiteiten hervatten of op uw werk verschijnen en kunt u zelfs de volgende dag weer make-up dragen.

Rimpelbehandeling:

Naast de behandeling van het gehele gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen fillers ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces.
Resultaat:
Door de aanmaak van bindweefsel wordt de rimpel van binnenuit opgevuld. Wederom is dit een natuurlijk proces en vult de huid zelf de rimpel van binnenuit op. Om het natuurlijke proces te ondersteunen worden wel speciale serums in de huid gebracht voor een sneller en beter resultaat. Na de behandeling ziet u rode lijntjes op het behandelde gebied. Dit mag u camoufleren na 24 uur.

Meta Therapy start in kuurverband van 4 wekelijkse behandelingen. Vervolgens wordt de kuur afgebouwd naar 1 behandeling per 2 weken gedurende 2 maanden.  Een behandeling per 2 tot 3 maanden is voldoende om het resultaat te behouden.
Tevens is de Meta Tharapy ook uitermate geschikt voor het behandelen van littekens en striae.

Erkend Meta Therapy specialiste

Meta Therapy mag uitsluitend uitgevoerd worden door erkende Meta Therapy specialisten die de speciale scholing gevolgd hebben bij Dermatude. Anh Ly is door Dermatude erkend en officieel gecertificeerd tot Meta Therapy Specialist. Voor u de garantie dat de behandeling volgens de geldende richtlijnen wordt uitgevoerd voor optimaal resultaat.

Waarom werkt Meta Therapy?

 

1. Draai de klok terug met Dermatude Meta Therapy.
Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

2. Het geheim?

Her-activeer de collageen en elastine productie van de huid van binnenuit.
Meta Therapy stimuleert het herstelmechanisme van de huid en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.
Dermatude Meta Therapy is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.


3. Het resultaat?
Een frissere en jongere versie van JOU op 100% natuurlijke wijze.
De huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Meta Therapy heractiveert wat uw huid in de loop der jaren verloren heeft en draait daarmee de biologische klok op natuurlijke wijze terug. Met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.


4. Verleng de behandelresultaten van Meta Therapy.
Tijdens de Dermatude Meta Therapy behandeling worden speciale serums gebruikt. Deze worden ‘Subjectables’ genoemd. De Dermatude Subjectables, met ieder hun eigen specifieke werking, worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht. Door de Meta Therapy behandelingen is uw huid extra ontvankelijk voor deze werkzame stoffen, waardoor u een nog beter resultaat bereikt.

Voor optimaal resultaat, introduceert Dermatude de Dermatude Skin Care. Hiermee verlengt u thuis de nawerking van de behandeling. Om de behandelresultaten te ondersteunen en zo lang mogelijk te behouden is het belangrijk om de Dermatude Skin Care crèmes te gebruiken.