telefoonnummer


Prijslijst

Portfolio

Portfolio

Behandelingen

permanente make up behandeling

Afspraak Maken?

Maak een afspraak


Permanente Make-Up wenkbrauwen

permanente make-up wenkbrauwenWenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, het geeft het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van uw gezicht. Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald.

Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met Permanente Make-Up worden gecamoufleerd.


Ook bij het volledig ontbreken van eigen haartjes zal een prachtig resultaat behaald worden. Deze behandeling is ook geschikt voor mannen die ontbrekende stukjes in de wenkbrauwen willen opvullen.

Hairstrokes techniek

Bij deze techniek worden er door middel van een speciaal naaldje met pigment als het ware haartjes in de huid getekend tussen de bestaande haartjes in. Hierdoor zien de wenkbrauwen er net even wat mooier en natuurlijker uit. Ook wanneer u helemaal geen wenkbrauwen (Alopecia Areata) of weinig haartjes heeft, is de hairstrokes techniek erg geschikt om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te behalen.