telefoonnummer


Prijslijst

Portfolio

Portfolio

Behandelingen

permanente make up behandeling

Afspraak Maken?

Maak een afspraak


Wat is Permanente Make-Up?

wenkbrauwen_categorie

Permanente Make-Up is een pigmentatiemethode waarbij huidvriendelijke pigmenten in de huid wordt aangebracht door middel van een PMU-apparaat. Hiermee worden de wenkbrauwen, ogen en lippen van een langdurige en een natuurlijk ogende make-up look voorzien. De meest voorkomende behandelingen zijn de wenkbrauwen met de hairstrokes techniek, de eyeliner en de lipliner, maar ook steeds meer mensen kiezen voor bijvoorbeeld full lips.

Het verschil tussen Permanente Make-Up en een tatoeage is dat bij Permanente Make-Up pigment in de bovenste laag van de lederhuid wordt aangebracht, waarbij de witte collagene vezels worden voorzien van pigment. Bij een tatoeage gebeurt dit in het onderhuidse bindweefsel, waar het pigment door het vet wordt ingekapseld. Omdat Permanente Make-Up oppervlakkiger wordt aangebracht dan een tatoeage zal ook het UV-licht het pigment sneller afbreken. En een geruststellend idee is dat de kleur en vorm van de make-up in het gelaat aangepast kunnen worden aan uw persoonlijke smaak en leeftijd.

Permanente Make-Up kan ook toegepast worden om medische pigmentatie aan te brengen. Bij deze medische pigmentatie worden huidskleuren aangebracht op plaatsen waar het natuurlijke pigment ontbreekt. Hierbij kunt u denken aan het camoufleren van littekens of schisis (hazenlip) en het creëren van een tepel/tepelhof na een borstoperatie.