Permanente Make-Up Foto's

Om een beeld te krijgen van het resultaat kun je hier foto’s bekijken van mijn werk. Alle foto’s zijn genomen met een smartphone en onbewerkt! De foto’s zijn direct genomen na de behandeling hierdoor is de permanente make-up een stuk donkerder (± 60 % donkerder) dan het genezen eindresultaat. Ook zie je op veel foto’s dat de huid wat rood is geworden dit is normaal en trekt na de behandeling binnen één uur weg.


Cosmetische Permanente Make-Up Foto's

Dit is een collectie van  permanente make-up wenkbrauwen foto’s en permanente make-up eyeliner foto’s. De foto’s zijn direct genomen direct na de behandelingen en dus donkerder dan het genezen eindresultaat.

Medische Permanente Make-Up Foto's

Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden van medische permanente make-up/dermatografie,  heb ik selectie gemaakt van medische permanente make-up foto’s van diverse behandelingen zoals litteken camouflage, tepel en tepelhof pigmentatie en pigment verkleuringen.

Corrigeren Permanente Make-Up Foto's

Dit zijn foto's van door mij gecorrigeerde permanente make-up die elders is gezet. Zoals je kunt zien zijn er ook na foutieve permanente make-up nog mogelijkheden. Dit neemt niet weg dat het natuurlijk beter en goedkoper is om permanente make-up direct te laten zetten door een echte specialist.

De oorspronkelijke behandeling is niet door mij gezet!

Social Media

Bedrijfs Informatie

ANHLY the key to beauty

KvK Nummer: 53.22.15.83

BTW Nummer: NL001574907B35

Stationsweg 21 B

1441 EJ Purmerend

T: 06 188 488 82

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© ANHLY 2020