PMU Specialist Anh Ly - Reviews

De reviews op deze pagina zijn een kleine selectie van reviews die klanten hebben achtergelaten over Permanente Make-Up Specialist Anh Ly op Google. De reviews die je hier vindt zijn slechts een kopie van de reviews die je ook op Google kunt vinden.

 

Google Reviews Permanente Make Up Specialist Anh Ly

Pei Hui Cheng

5 out of 5 stars

posted 2 weken geleden

Behandeling Ombre wenkbrauwen en eyeliner. Anh Ly neemt haar werk serieus en gaat professioneel te werk. Ze luistert goed naar wat je graag wilt én wat wel kan of beter niet moet doen. Ze zegt ook "Dit doen wij samen. We starten samen en eindigen samen de reis". Resultaat is mooi geworden! Trots op mijn wenkbrauwen en eyeliner én trots op Anh Ly!

Joke Langenberg

5 out of 5 stars

posted een maand geleden

Professionele uitstraling met veel affiniteit voor de cliënt. Anhly neemt ruim de tijd voor je behandeling. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Joke Stokman

5 out of 5 stars

posted een maand geleden

Vandaag weer naar Purmerend gereisd, voor een onderhoudsbehandeling bij ANHLY ben zeer tevreden over het resultaat, zij is een echte vakvrouw en doet haar werk met heel veel passie. Haar salon is super je voelt je er thuis. Ik zou het iedereen aanraden.

Jessica ter Horst

5 out of 5 stars

posted een maand geleden

Na lang twijfelen en zoeken naar de juiste specialist heb ik permanente make up laten zetten bij Anh Ly. Ik ben heel erg blij met mijn "nieuwe" wenkbrauwen! Anh Ly neemt de tijd voor je en werkt heel secuur en hygienisch. Goed bereikbare salon met een frisse en professionele uitstraling. Ik kan Anh Ly met haar bedrijf aanbevelen.

astrid swart

5 out of 5 stars

posted 2 maanden geleden

Ik heb bij Anhly mijn wenkbrauwen, lippen en eyeliner gedaan en ben zeer tevreden over het eind resultaat. Anhly neemt echt de tijd voor de behandeling en vraagt met regelmaat tijdens de behandeling of het gaat. Anhly legt precies uit wat zij gaat doen en wat er bij je past. Alles gaat in samenspraak. Zij heeft passie voor haar werk. Echt een vakvrouw. Haar salon ziet er gezellig en heel schoon uit. Ik geef haar daarom ook vijf sterren.


Social Media

Bedrijfs Informatie

ANHLY the key to beauty

KvK Nummer: 53.22.15.83

BTW Nummer: 1275.40.350.B01

Stationsweg 22 B

1441 EJ Purmerend

T: 06 188 488 82

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© ANHLY 2020